20 Haziran 2014 Cuma

TRAFFİC RACER V.1.7 FULL


TRAFFİC RACER V.1.7 FULL


Ful Oyun indirme mekanınıza hoş geldiniz. Bu günkü paylaşımımız olan Tfaffic Racer 1.7 oyun severlerle buluşuyor.
En popüler araba yarışı olan Traffic Racer V1.7 araba yarışını sitemizden ücretsiz olarak hızlı şekilde hemen indirebilirsiniz. Gelimiş özellikleriyle araba tutkunları için harika bir araba yarış oyunu.  Traffic Racer V1.7 oyununu bedava linkten indirip bilgisayarınıza hızlıca kurabilirsiniz.





Traffic Racer V1.7 oyunu gerçeğe yakın tasarımıyla karşınıza geliyor. Oynamaktan sıkılmayacağınız bağımlılık yapan bir oyundur. Gerçek arabayla yapmak isteyipte yapamadığınız yüksek hız ve tehlikeli hareketler artık zor değil. Bu oyun gerçeği aratmayacak şekilde tasarlandı. Yüksek adrenalin artık elinizin altında..




Traffic Racer V1.7 görsel tasarımıyla gerçeğe yakın ve gerçekçi his veren bir adrenalin araba yarışı oyunu.Oyunda temel amaç aşırı hız yaparak  en yüksek skoru kazanmak. Oyunda kazandığınız skorlar sayesinde arabanızı güçlendirebilir ve yeni gelişmiş üstün özellikleri olan arabalar alabilirsiniz. Oyun sürekli ilerlemekte ve oyuncuya keyif veriyor. Ayrıca google play game services sayesinde tüm dünyada sıralamanızı görebilirsiniz.





İşte bu muhteşem yarış oyunu olan Traffic Racer V1.7 oyununu aşağıdaki linklerden pc'ye download yaparak hemen yükleyebilirsiniz. İndirme işlemi sonunda oyunu kısa sürede sorunsuz olarak kuruyoruz. Eğer kurulum aşamasında veya indirme aşamasında sorun yaşarsanız bize yazın.  Ücretsiz olarak hemen Traffic Racer V1.7 oyununu indirmek için aşağıya göz atın. Keyifli oyunlar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder